Τρόποι αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Το Οurhome.gr σας δίνει τη δυνατότητα αποστολής των αγορών σας με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους:

       1)  Αποστολή με μέσα του Οurhome.gr (ΔΩΡΕΑΝ)

Η αποστολή με τα μέσα του Ourhome.gr είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλες τις παραγγελίες εντός Αττικής και για τους Δήμους Κύμης-Αλιβερίου, Ερέτριας, Βασιλικού, Χαλκίδας και Μεσσαπίων για όλα μας τα είδη. Ωστόσο επιβαρύνεστε έξοδα αντικαταβολής (2.5€) εάν έχετε επιλέξει αυτόν τον τρόπο πληρωμής για παραγγελίες εώς (49€). Από (49€) και πάνω και η αντικαταβολή είναι δωρεάν.

            Η αποστολή με τα μέσα του Οurhome.gr είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλες τις παραγγελίες εντός Αττικής (Εξαιρούνται τα νησιά)

                     Η αποστολή με τα μέσα του Οurhome.gr είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους Δήμους Κύμης-Αλιβερίου, Ερέτριας, Βασιλικού, Χαλκίδας και Μεσσαπίων (Μέχρι κεντρικο σημειο πρωτεύουσας του δήμο. Παράδοση κατοίκων γίνετε κατόπιν συνεννόησης )

Για το νομό Αττικής ισχύει από 2 έως 7 ημέρες παράδωση-ανάλογα την διαθεσιμότητα
ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδικά, για αγορές άνω των 3.000€ (κατόπιν συνεννόησης).

       2)  Αποστολή με Courier

Τα προϊόντα αποστέλλονται με εταιρεία ταχυμεταφοράς. Η παράδοσή τους γίνεται στο σημείο που εσείς έχετε επιλέξει (οικία ή χώρος εργασίας) την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά την εκτέλεση της παραγγελίας σας. Σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας π.χ. νησιά, ο χρόνος παράδοσης φτάνει έως τις 2 εργάσιμες ημέρες.

Ωστόσο επιβαρύνεστε έξοδα αντικαταβολής (2.5€) εάν έχετε επιλέξει αυτόν τον τρόπο πληρωμής και (2€) μεταφορικά. Για παραγγελίες άνω των 49€, έχετε και δωρεάν έξοδα αντικαταβολής και δωρεάν έξοδα μεταφορικών.

        
         3)
  Αποστολή με Μεταφορική Εταιρεία

Τα ιδιαίτερα βαριά και ογκώδη προϊόντα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία. Η παράδοση τους γίνεται στην έδρα της μεταφορικής που είναι πλησιέστερη στην οικία σας,  εντός τριών εργάσιμων ημερών.

Το κόστος αποστολής προκύπτει κατόπιν συνεννόησης.

Για αγορές άνω των 3000 ευρώ η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Προσοχή: Το Οurhome.gr διατηρεί το δικαίωμα άρνησης εκτέλεσης της παραγγελίας εάν η μεταφορική αρνηθεί την αποστολή της.

Σημαντικό! Κατά την παραλαβή της παραγγελίας από την μεταφορική εταιρεία, ο πελάτης είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο του πακέτου. Εφόσον η συσκευασία παρουσιάζει φθορά / δεν προστατεύει κατάλληλα το προϊόν με πιθανό αποτέλεσμα τη φθορά του κατά την μεταφορά, ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα άρνησης παραλαβής του πακέτου.

4) Παραλαβή από το Κατάστημα

Έχετε την δυνατότητα να κάνετε την παραγγελία σας από την ιστοσελίδα μας και αφού ειδοποιηθείτε ότι αυτή έχει εκτελεστεί, να έρθετε στον φυσικό μας χώρο και να την παραλάβετε.

5) Αποστολές στην Κύπρο και το εξωτερικό

Για τις αποστολες στην Κύπρο ή το εξωτερικό το κόστος εξαρτάται από τον όγκο της παραγγελίας σας και γίνεται κατόπιν συνεννόησης

Ο τρόπος πληρωμής για Κύπρο μπορεί να γίνει με κατάθεση σε τράπεζα πριν την αποστολή της παραγγελίας σας, με πιστωτική κάρτα ή μεσω του PayPal.

O χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την ποσότητα και τα είδη που θα επιλέξετε. 

 

-------------------------------------------------------------------------------

Για περαιτέρω διευκρινίσεις ή πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

Καθημερινές και Σαββατοκύριακο 09.00-21.00

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 4441827

Κινητό: 6936766680

E-mail: info@Οurhome.gr

--------------------------------------------------------------------------------