Υπηρεσίες

1) Δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας για λήψη μέτρων κουρτινών και κουρτινόξυλων ,καθώς και ενημέρωση για τυχόν τεχνικές απαιτήσεις τοποθέτησης των άνωθεν (Υσχύει για Αττική και Νότια Εύβοια).

2) Δωρεάν Τοποθετήσεις ΚΟΥΡΤΙΝΩΝ, ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΩΝ και ΕΙΔΩΝ ΣΚΙΑΣΗΣ στο χώρο σας (Υσχύει για Αττική και Νότια Εύβοια και για την υπόλοιπη Ελλάδα με  αγορές άνω των 3.000€).

3) Δωρεάν μεταφορά στο χώρο σας (Ισχύει για Αττική και Νότια Εύβοια και για την υπόλοιπη Ελλάδα με  αγορές άνω των 3.000€).

4) Ραφή στα δικά σας μέτρα: κουρτινών, καλυμμάτων (για καρέκλες τραπεζαρίας ), οπως επίσης για πολυθρόνες και καναπέδες . Ακόμη ,σας προσφέρουμε ραφή στα δικά σας μέτρα τραπεζομάντηλων & Runner. των κουβερλί και παπλωμάτων.

5) Φοιτητικά πακέτα: Δίνουμε επιπλέον -7% έκπτωση με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας. 

5) Επιπλέον, οι υπηρεσίες μας αφορούν και τη Ραφή μαξιλαριών: α) Εξωτερικών χώρων (κήπου, βεράντας, πισίνας) β) Διακοσμητικά Φιγούρας γ) Με υφάσματα ειδικών τεχνικών προδιαγραφων

6) Τέλος, αναλαμβάνουμε και την Αλλαγή ταπετσαρίας: α) σε καναπέδες β) σε καρέκλες τραπεζαρίας γ) σε πολυθρόνες δ) Καθώς και την Επιδιόρθωση ιμάντων και αφρολέξ καναπέδων