Βράβευση της CANDIA στα Event Awards 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βράβευση της CANDIA στα Event Awards 2017

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

 

Σε μια φαντασμαγορική τελετή στον Ιππόδρομο Αθηνών την Πέμπτη 22 Ιουνίου απονεμήθηκαν τα βραβεία των Event Awards 2017. Η CANDIA κέρδισε το βραβείο Design & Βranding στην κατηγορία Marketing & Communication με την παρουσία της στη διεθνή έκθεση, Salone Del Mobile, στο Μιλάνο.

Περισσότερα από 500 υψηλόβαθμα στελέχη από ένα ευρύ φάσμα εταιρειών -τόσο από εταιρείες παραγωγής και διοργάνωσης events, όσο και από διαφημιστικές και εταιρείες δημοσίων σχέσεων, διευθύνσεις marketing και επικοινωνίας, προμηθευτές και brands- παρευρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, δίνοντας το αισιόδοξο μήνυμα για την πορεία και εξέλιξη της αγοράς.

Η βράβευση αυτή επαληθεύει την μεγάλη επιτυχία & θετική ανταπόκριση του κόσμου κατά τη διάρκεια της έκθεσης στο Μιλάνο, όπου αποκαλύφθηκε η νέα εταιρική εικόνα της εταιρείας.

Κάτω από την νέα υπόσχεση της μάρκας «WAKE UP IN THE MEDITERRANEAN» η CANDIA προσκάλεσε στην έκθεση Salone del Mobile τους επισκέπτες της να βιώσουν τον «Μεσογειακό Τόπο». Ένα κάλεσμα που αντλούσε εικόνες από τον φυσικό μας τόπο, τις μυρωδιές των βοτάνων, τον ήχο της θάλασσας, τις ξερολιθιές και τους ελαιώνες, το κυριακάτικο στρωμένο τραπέζι γεμάτο με φυσικά αγαθά, γεύσεις και ιστορίες ανθρώπων.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το site των βραβείων   www.eventawards.gr  (CANDIA απομονή 33’) προκειμένου να δείτε το video της τελετής.

Δείτε στο Youtube την βραβευμένη παρουσία μας:https://www.youtube.com/watch?v=Q4dCF-t8cws&t=33s

           

CANDIA | WAKE UP IN THE MEDITERRANEAN