Οι must ηλεκτρικές συσκευές που πρέπει να «επενδύσει» κάθε σπίτι!

Οι must ηλεκτρικές συσκευές που πρέπει να «επενδύσει» κάθε σπίτι!

Κάθε σπίτι είναι διαφορετικό και έχει τις δικές του ανάγκες, πάντα σε συνάρτηση με τους ιδιοκτήτες του, ωστόσο υπάρχουν κάποια απαραίτητα που δεν πρέπει να λείπουν. Είναι αυτές οι τόσο απαραίτητες συσκευές που δεν γίνεται να ζήσεις χωρίς να υπάρχουν στον χώρο σου. Στο ourhome.gr θα βρείτε όλες εκείνες τις λευκές συσκευές και μικροσυσκευές που κάθε σπίτι οφείλει να έχει για να είναι λειτουργικό!

Είτε στήνετε τώρα το νοικοκυριό σας, είτε απλά θέλετε μια ανανέωση στο σπίτι σας αφού πάντα υπάρχει χώρος για νέες προσθήκες όσο καλά κι αν είναι εξοπλισμένο, μια λίστα με τα βασικά, τα απαραίτητα που κάνουν τη ζωή πιο εύκολη είναι σημαντική. Το Our Home σας προτείνει:

Το σιδέρωμα είναι από αυτές τις δουλειές του σπιτιού που ή θα τις λατρεύεις ή θα τις μισείς. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε χρειάζεστε ένα σίδερο που θα κάνει τη ζωή σας λίγο πιο εύκολη.

 

 

 

 

 

https://www.ourhome.gr/gr/el/products/ilektriko-atmosidero-1800w-bomann-db-6003-cb-138-0464

https://www.ourhome.gr/gr/el/products/atmosidero-me-plaka-keramikis-epistrosis-2200w-nedis-iron122wt-233-1668

Αν είστε από αυτούς που δεν ξεκινούν την ημέρα τους χωρίς τον αγαπημένο τους καφέ τότε σίγουρα χρειάζεστε και τις απαραίτητες μικροσυσκευές στην κουζίνα για να φτιάχνετε τον τέλειο καφέ κάθε πρωί. Καφετιέρα γαλλικού, ηλεκτρικό μπρίκι για τον ελληνικό σας ή επιτραπέζια φραπεδιέρα; Έχουμε κάτι για κάθε γούστο!

 

 

 

 

 

 

 

https://www.ourhome.gr/gr/el/products/kafetiera-filtroy-15l-900w-bomann-ka-183-cb-blue-138-0225

https://www.ourhome.gr/gr/el/products/hlektriko-mpriki-life-ellinikos-gia-elliniko-kafe-kai-zesto-nero-221-0046-800w

https://www.ourhome.gr/gr/el/products/epitrapezia-frapediera-me-ena-inox-kai-ena-plastiko-potirilife-myfrappe-inox-221-0051-100w

Η σωστή θερμοκρασία στο σπίτι είναι το Α και το Ω για την άνεσή μας. Ο αφυγραντήρας είναι ο καλύτερος σύμμαχος σε σπίτια με έντονη υγρασία, ενώ μια ηλεκτρική θερμάστρα μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμη τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα.

 

 

 

 

https://www.ourhome.gr/gr/el/products/ilektriki-thermastra-xalazia-2800w-me-anemistira-kai-ygrantira-life-vesta-221-0255

https://www.ourhome.gr/gr/el/products/afygrantiras-2-se-1-20l-me-xronodiakopti-kai-katharistis-aera-life-pure-and-dry-221-0185

Το καθάρισμα του σπιτιού είναι σίγουρα απαιτητική δουλειά, αλλά όχι ακατόρθωτη, ειδικά αν έχεις την κατάλληλη ηλεκτρική σκούπα που θα σου λύσει τα χέρια!

https://www.ourhome.gr/gr/el/products/ilektriki-skoypa-700w-life-eco-dustfighter-221-0055

 

Smart ζυγαριά! Οι smart συσκευές έχουν μπει για τα  καλά στη ζωή μας και γίνονται οι καλύτεροι μας φίλοι.

Με μια smart ζυγαριά θα μπορείτε εύκολα να ελέγχετε το βάρος σας, ενώ χάρη στη δυνατότητα πολλαπλών αναλύσεων θα έχετε επαρκείς πληροφορίες για να καταλάβετε καλύτερα τις ανάγκες του σώματός σας.

https://www.ourhome.gr/gr/el/products/wifi-smart-ilektroniki-zygaria-mpanioy-me-dynatotita-pollaplon-analyseon-nedis-wifihs10wt-233-1644

Επισκεφθείτε το e-shop μας και διαλέξτε τα δικά σας απαραίτητα για το σπίτι μέσα από μια τεράστια ποικιλία ηλεκτρικών συσκευών με γνώμονα την ποιότητα και τις ασυναγώνιστες τιμές.