Η Άνοιξη φέρνει τη ανανέωση και στο σπίτι: Νέα Λευκά Είδη για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022

Η Άνοιξη φέρνει τη ανανέωση και στο σπίτι: Νέα Λευκά Είδη για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022

 

Η άνοιξη, στην καρδιά της οποίας βρισκόμαστε, αποτελεί την τέλεια αφορμή, για να μεταμορφώσουμε το χώρο μας εύκολα & γρήγορα, σε ένα περιβάλλον που θα μας γεμίζει θετικότητα και ηρεμία.

 

Σας παρουσιάζουμε μοναδικούς τρόπους για να φέρετε την άνοιξη στο σπίτι σας και μαζί μια απολαυστική μυρωδιά του καλοκαιριού που ακολουθεί. Ιδέες, προτάσεις & επιλογές γεμάτες με αποχρώσεις άνοιξης, μοτίβα που ακολουθούν όλες τις διεθνείς τάσεις, πληθώρα σχεδίων που καλύπτουν κάθε στυλ και ποιότητα υψηλών προδιαγραφών!

 

Ακολουθήστε τις νέες τάσεις της εποχής σε  λευκά είδη για όλο το σπίτι. Ανακαλύψτε τα νέα σχέδια και χρώματα και δημιουργήστε συνδυασμούς που προσδίδουν στυλ και πολυτέλεια στο χώρο.

Ντύστε την κρεβατοκάμαρα στα Παστέλ

Τα λατρεμένα μας παστέλ σε χρωματισμούς ροδακινί, πούδρα, λιλά κυριαρχούν στις κρεβατοκάμαρες μας φέτος, κάνοντας όλα να μοιάζουν πιο γαλήνια και πιο απαλά. Το πρώτο κουβερλί της άνοιξης, ας είναι αυτό που σας αξίζει! Μοντέρνα κουβερλί σε απαλά, τρυφερά υφάσματα, θα σας κάνουν να μη θέλετε ποτέ να εγκαταλείψετε το κρεβάτι σας.

 

 

 

Βρείτε τα εδώ:

https://www.ourhome.gr/gr/el/products/koyverli-mono-160x240-sb-home-ios-collection-ios-100-vamvaki-144-klostes-lila

https://www.ourhome.gr/gr/el/products/sentoni-mono-flat-170x260-sb-home-sateen-collection-rainbow-100-vamvakosaten-205-klostes-somon

Βάλτε χρώμα!

 

Για εσάς που είστε έντονες, περιπετειώδεις προσωπικότητες προσθέστε στο υπνοδωμάτιο βαμβακερά σεντόνια στο χρώμα της μέντας και πικέ κουβέρτες, κατάλληλες για την εποχή σε χρώματα με ζωηράδα!

 

Βρείτε τα εδώ: https://www.ourhome.gr/gr/el/products/set-sentonia-yperdipla-me-lastixo-4tmx-160x20032cm-nima-home-maya-gray-vamvaki

https://www.ourhome.gr/gr/el/products/koyverta-pike-moni-160x240cm-nima-home-habit-green

Ανανέωση και στο παιδικό δωμάτιο!

100% βαμβακερά σεντόνια λίκνου σε ήπιες ροζ και κίτρινες αποχρώσεις, συνδυασμένα με παιχνιδιάρικα διακοσμητικά χαλάκια αναδιαμορφώνουν το παιδικό δωμάτιο και οι όμορφες λεπτομέρειες δημιουργούν το δικό τους μοναδικό παιχνίδισμα.

Βρείτε τα εδώ: https://www.ourhome.gr/gr/el/products/set-vrefika-sentonia-liknoy-2tmx-70x120-nef-nef-magic-worldyellow-100-vamvaki-180tc

https://www.ourhome.gr/gr/el/products/paidiko-stroggylo-xali-cookie-d150-nima-home-50-jute-50-cotton

Προϊόντα για το μπάνιο

Ξέρετε πόσο μπορεί να αλλάξει το μπάνιο σας, επιλέγοντας διαφορετικού στιλ πετσέτες και ταπέτα; Τόσο που δεν μπορείτε ούτε να το φανταστείτε! Ανακαλύψτε τα χρώματα και τα σχέδια που προτιμάτε, πάντα in style και με υψηλή απορροφητικότητα.

Βρείτε τα εδώ: https://www.ourhome.gr/gr/el/products/tapeto-70x140-nef-nef-teheranegreen-100-vamvaki

https://www.ourhome.gr/gr/el/products/set-petsetes-mpanioy-3tmx-70x140cm-50x90cm-30x50cm-vamvaki-das-home-best-collection-0595

https://www.ourhome.gr/gr/el/products/paidiko-mpoyrnoyzi-no-14-nima-home-wizard-strawberry-pink-vamvaki

Διακοσμητικά για κάθε χώρο!

 

Απογειώστε το στιλ στο χώρο σας με μια μεγάλη ποικιλία διακοσμητικών που ταιριάζουν σε κάθε διάθεση! Με λίγες μόνο αλλαγές, θα έχετε ένα ολοκαίνουριο καθιστικό!

Βρείτε τα εδώ: https://www.ourhome.gr/gr/el/products/diakosmitiko-maksilari-45x45-nef-nef-majornatural-100-vamvaki

https://www.ourhome.gr/gr/el/products/soypla-d38-nef-nef-meridamulti-100-thalassio-fyki

https://www.ourhome.gr/gr/el/products/rixtari-tetrathesio-180x330-rythmos-felipe-mpez-100-vamvaki

Επισκεφθείτε το e-shop μας και βρείτε λευκά είδη από τη νέα συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 για το σπίτι σας και διάφορα άλλα προϊόντα που μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με αυτά και να απογειώσουν τον χώρο σας.